onsdag den 4. januar 2012

Det her indlæg bliver sådan et af de der typiske pigeindlæg med ham der superstjernen, hun er totaaaalt skudt i. Men det er der skam også grund til; for ham der superstjernen er ikke bare hvilken som helst superstjerne. Han er Danny Saucedo.

Og så sidder du sikkert og tænker "Hveeeeem?", og det er en kæmpe fejl i din opdragelse.

Danny er en svensk sanger, der primært laver en blanding af pop og techno. Han har, siden sin debut i 2006, skrabet næsten 30.000 fans sammen på Facebook, men han er dog ikke så kendt i Danmark... Men i husker ham måske som ham den der lækkerbidsken, der annoncerede Sveriges point til Eurovision sidste år. Han er også medlem af bandet E.M.D., der, udover at lave egne sange, har lavet en del fantastiske covers.
Altså. Danny kan alt. Han kan synge, han kan danse, han har stil, og så ser han dødgodt ud samtidig. Se selv.
Men desværre ser det ikke lige ud til, at Danny sådan lige kommer til Danmark foreløbigt, nu hvor han ikke er så kendt her... (Og ja, jeg bebrejder jer alle sammen).

Men altså, I kan selvfølgelig sagtens gøre det godt igen, hvis I lige tjekker hans musik ud. Det er selvfølgelig næsten alt sammen overfedt, men hvis jeg skal nævne en top 3, må det blive...

1. In the club - Danny
2. There's a place for us - E.M.D.
3. In your eyes - Danny (Se original video!)

God fornøjelse! ;-)

2 kommentarer:

  1. Hej Leazzz! Du er en sød en. Du minder mig om Pippi eller Jasmin fra Alladin!

    SvarSlet
  2. Haha, du er altså lidt speciel, Rikke...

    SvarSlet